SYSMEX® CA 1500

Teklif edilen Koagülasyon cihaz teknolojinin ürettiği en son model olmalıdır.

  • Konsolidasyon
  • Fonksiyonel Bağımsızlık

DETAYLI İNCELEME

  • Detaylı Açıklama
  • Teslimat Süresi

1. Teklif edilen Koagülasyon cihazı teknolojinin ürettiği enson modeldir.

2. Teklif edilen cihazın test kapasitesi en az 120 test/saat ve cihaz kapak delme özelliğine sahiptir.

3. Teklif edilen cihaz masa üstü tip ve dokunmatik ekranlıdır. Ayrıca cihazla beraber bir adet laser printerverilmektedir.

4. Teklif edilen Sistem analiz işlemlerini çoktan rastgele seçimli (random access) çalışabilmekte her örnekten konfigürasyonunda bulunan testlerden sadece istenenleri yapmak üzere programlanabilmektedir.

5. Teklif edilen cihazda kullanıcı en az 300 adet reaksiyon tüpünü aynı anda yerleştirebilmekte ve eksilen tüpleri tamamlamak için çalışmanın durması gerekmemektedir.

6. Teklif edilen cihaza aynı anda 50 numune 5 rack ile yüklenebilmektedir. Yüklemeler kesintisiz devam edebilmektedir. Cihaz, Continuos Random Access, Batch ve stat özelliklerine sahiptir.

7. Teklif edilen cihaz üzerine toplam 36 reaktif yüklenebilmekte ve yüklenen reaktiflerin tümü, kalibratörler ve kontroller soğutmalı bölmede 13-15 C derecede muhafaza edilebilmektedir.

8. Teklif edilen cihaz üzerine bir reaktiften birden fazla sayıda yüklenebilmekte böylece cihazın kesintisiz çalışması sağlanmaktadır.

9. Teklif edilen cihaza, hastalar ve reaksiyon küvetleri sürekli olarak, çalışmayı durdurmadan yüklenebilmektedir.

10. Teklif edilen cihaz otomatik olarak kontrol çalışmaya programlanabilmekte bu sayede kullanıcının müdahalesine gerek kalmadan otomatik olarak kontrol çalışılmaktadır.

11. Teklif edilen cihaz üzerinde 12 adet okuma kanalı bulunmaktadır. Cihaz otomatik olarak optik kanalları kontrol etmekte ve kontrolü geçemeyen kanalları kullanıcıyı da uyararak kapatabilmektedir. Bu sayede sonuç güvenilirliği en üst seviyeye çıkarılmakta ve kanalların hepsi kapatılmadığından çalışma devam edebilmektedir. Bu kanalların 8 adeti clotting(660 nm), 4 adeti immunolojik ve kromojenik( 405 nm, 585 nm ve 800 nm) okumalar içindir.

12. Teklif edilen cihaz hasta numunelerini, reaktifleri ve yardımcı reaktifleri ayrı pipetlerle pipetlemeli böylece ‘’Carry Over’’ riskini minumuma indirmektedir.

13. Teklif edilen cihazda ikinci nesil kapak delme özelliği bulunmakta, bu özellik sayesinde kullanıcıların güvenliği maksimum düzeye çıkarılmaktadır.

14. Teklif edilen cihaz numunelerin yerleştirilmesinden, hasta raporlarının alınmasına kadar olan tüm işlemleri tam otomatik yapabilmektedir.

15. Teklif edilen cihazda acil işlem modu bulunmaktadır. Acil numunelerin yerleştirilmesi için cihaz üzerinde beş numunelik bir acil giriş bölümü bulunmakta, buna ek olarak hasta raklarından da acil hasta girişi yapılabilmektedir. Cihazda acil numuneler rutin çalışma devam ederken sistemin çalışması durdurulmadan girilebilmektedir.

Lütfen iletişime geçiniz..